naar Marker Nieuws indexpagina
EBS dienstregeling tijdens Groot Onderhoud N518
Marken - Broek in Waterland
In opdracht van de Provincie Noord Holland wordt van maandag 2 oktober tot en met woensdag 1 november 2017 groot onderhoud gepleegd aan de weg tussen Monnickendam en Marken, de N518. 
De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een nieuwe asfalt laag, bermverharding in krappe bochten en parkeerhavens verwijderen en ombouwen. 
 
De werkzaamheden vinden plaats op doordeweekse dagen in de avond- en nachtelijke uren. Tijdens de werkzaamheden is busverkeer niet mogelijk. EBS zet  een pendeldienst in. Deze rijdt tussen Broek in Waterland en Marken. De pendeldienst stopt op de omleidingsroute alleen op de gebruikelijke haltes. U dient in de pendelbus gewoon in en uit te checken.
 
Reizigers richting Marken kunnen in deze periode, buiten lijn 315, ook gebruik maken van de lijnen 312, 314 en 316, waarna overgestapt wordt in Broek in Waterland op de pendeldienst.  Reizigers vanaf Marken dienen met de pendeldienst naar Broek in Waterland te reizen, alwaar zij verder kunnen reizen richting Amsterdam, Purmerend, Monnickendam of Hoorn.
 
Lijn 315 rijdt in deze periode niet verder dan Monnickendam Swaensborch. Vervolgens wordt de rit richting Amsterdam weer gestart vanaf Monnickendam Nieuwpoortslaan. De vertrektijden van lijn 315 vanaf Nieuwpoortslaan wijzigen niet.
 
Vervallen haltes: C. Dirkszlaan, Bereklauw, Gouw, Dijkeinde
Tijdelijke haltes: geen
 
De route Broek in Waterland naar Marken en vice versa:
Broek in Waterland
* Buurtbus halte nabij Atelier Elly Koot (Eilandweg)
* Zuideinde
* Molengouw
* Burgemeester Peereboomweg
Zuiderwoude
* Aandammergouw
* Ebbelaantje
* Rijperweg
Uitdam
* Uitdammerdorpsstraat
* Zeedijk
* Fietspad N518
Marken
* Kerkbuurt
* Minneweg
 Bovenstaande dienstregeling in pdf 

Bron: EBS, dinsdag 19 september 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina