naar Marker Nieuws indexpagina
Jan Commandeur wint Marker Jeu de Boules competitie 2017
Bob Greve & Jan Dorland winnen dubbelkampioenschap
Alle deelnemers van zondagmiddag. Zittend alle winnaars.
 
De Marker Jeu de Boules competitie 2017 werd afgelopen zondag afgesloten. Jan Commandeur mocht als winnaar de 'beker met de grote oren' in ontvangst nemen. Bob Greve en Jan Dorland kregen de 'Sang Real de Boules' overhandigd als winnaars van het dubbelkampioenschap.

Afgelopen zomer werd er in diverse poules gespeeld om een zo gunstig mogelijke plaats in de finales van afgelopen zondag te bemachtigen. Uiteindelijk werd Jan Commandeur winnaar en tweede werd Bob Sinkeler van het seizoen 2017. De finalisten speelden twee partijen tegen elkaar, waarbij het 2-0 werd in het voordeel van Jan (13-8 en 13-5). Alles vond plaats op het sportcomplex van Sportvereniging Marken. Tevens werd er met de aanwezigen een dubbelkampioenschap gespeeld. Hier werd gestreden om de 'Sang Real de Boules', de cup met de grote oren als kunstwerk op doek van Bob Sinkeler. Bob Greve en Jan Dorland wonnen de finale met 13-5 van Maritje Schipper en Klaas Peereboom.
 
Ook dit jaar was er een ‘Triple Toernooi’. Onder de aanwezigen werden middels loting  teams samengesteld van drie personen. De punten die werden behaald, werden individueel bijgeteld. Aan het eind waren Pieter Schipper, Klaas Peereboom en Bob Sinkeler de ‘Triple kampioenen’ en zij mochten een fles prosecco in ontvangst nemen.
 
Jan Commandeur Jan Dorland en Bob Greve
Finale dubbelkampioenschap
  Klaas Peereboom
Maritje Schipper Bob Greve
Jan Dorland  
  Bob Greve
Finale competitie
Bob Greve Jan Commandeur
'Meten = weten'  
Prijsuitreiking
Jan Commandeur opent de prijsuitreiking  
De beste drie van de 'Triple' competitie
Pieter Schipper, Bob Sinkeler en Klaas Peereboom
Jan Commandeur feliciteert Jan Dorland en Bob Greve
Klaas Peereboom reikt de beker uit aan Jan Commandeur  
Archief 'Jeu de Boules op Marken'

Bron: PepProductions, zondag 24 september 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina