naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuw terras (beun) om kantine van Sportvereniging Marken
Aan deze zijde zal Kees Tromp beginnen met de werkzaamheden
Na enig oponthoud (druk in de bouwwereld) gaat er in weken 46/47 (12 t/m 24 november) gestart worden met het vervangen van het terras (beun) voor kantine 'Nooitgedacht'.
 
Vorig jaar is in de ledenvergadering van S.V. Marken de noodzaak van vervangen onderkend en direct is er een projectgroep samengesteld. Zij zijn voortvarend gestart en in april dit jaar, tijdens een buitengewone ledenvergadering, hebben de leden hun ”GO” gegeven voor het gekozen plan.
 
De K.J. Tromp B.V. uit Zuiderwoude is de aannemer die het beun gaat vervangen.
 
Uiteraard zal dit de komende tijd enige overlast geven in en om de kantine en het A-veld. Echter om de bereikbaarheid van de kantine en kleedkamer te waarborgen wordt er gefaseerd gebouwd.
 
Er wordt begonnen met de oploop en de ingang nabij het kleine oude trainingsveldje en de lange zijde. De in-/uitgang richting het A-veld zal intact blijven totdat de oploop en lange zijde gereed zijn. De verwachting is dat de werkzaamheden voor de kerstverloting gereed zullen zijn.
 
In die periode is het van groot belang dat een ieder zijn fiets, brommer of ander vervoermiddel in de fietsenstalling, dan wel op de parkeerplaats zet. Eigenlijk overbodig om te vermelden, want dat moet natuurlijk altijd al.

Bron: Sportvereniging Marken, woensdag 4 oktober 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina