naar Marker Nieuws indexpagina
Geslaagd ‘Oktoberfest’ in dorpshuis op Marken
Naar Müncher voorbeeld was afgelopen zaterdag dorpshuis ‘Het Trefpunt’ op Marken omgetoverd tot een echt ‘Oktoberfest’. Een geslaagd evenement wat zeker navolging verdiend. De organisatie was in handen van het Marker Brass Ensemble.
 
Het traditionele, jaarlijkse volksfeest in München, is bedoeld als bierfestival. En net als in München, droegen velen aanwezigen op Marken een ‘dirndl’ of een ‘lederhose’. Ook de grote glazen bier mochten natuurlijk niet ontbreken.
 
‘Het Trefpunt’ was voor de Marker Oktoberfest-variant omgetoverd tot een festivalterrein. Lange tafels, pullen bier en Duitse braadworsten verzorgd door Bistro Cafetaria ‘De Verkeerde Wereld’.
     
De muzikale bijdrage kwam van organisator het Marker Brass Ensemble, de feestband van ‘Juliana’, de ‘Kokosmakronen’ en de DJ’s Raymon Schipper & Ramon Pereboom.
 
Voor de dekking van de onkosten werd er regelmatig met het Rad van Avontuur gedraaid, waarbij hele leuke prijzen te winnen waren. Alles aan elkaar gepraat door Pieter Cornelis Schipper.
de feestband van ‘Juliana’ de feestband van ‘Juliana’
DJ's Ramon Pereboom & Raymon Schipper DJ's Ramon Pereboom & Raymon Schipper
  Marker Brass Ensemble
Martin van der Pluym en Jan Kaars Martin van der Pluym en Jan Kaars
De polonaise mocht natuurlijk niet ontbreken De polonaise mocht natuurlijk niet ontbreken

Bron: PepProductions, maandag 16 oktober 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina