naar Marker Nieuws indexpagina
S.V. Marken JO11-1 speelt vrijdag voorronde Deen Cup in Kras stadion
S.V. Beemster - S.V. Marken, aanvang 18.00 uur
DEEN-cup 2017-2018
De DEEN-cup is een onderdeel van de Stichting DEEN Jeugdsponsoring, de stichting die jaarlijks ook de Sponsoractie organiseert in onze filialen. Tijdens deze sponsoractie ontvangen ruim 250 verenigingen honderden tot duizenden euro's aan sponsorgelden.
 
De DEEN-cup is opgezet, in samenwerking met Jupiler League club FC Volendam, voor de E-pupillen van voetbalclubs uit ons marktgebied. Alle wedstrijden worden gespeeld in het Kras stadion van FC Volendam, voorafgaand aan de thuiswedstrijden van FC Volendam. Voor de deelnemende teams een zeer spannende ervaring en de meeste spelertjes hebben van tevoren flinke zenuwen. Bij binnenkomst in een van de kleedkamers reageren ze meteen al vol bewondering over de grootte van de kleedkamer. En niet alleen de pupillen zijn enthousiast, ook de ouders schreeuwen op de tribune fanatiek naar hun kroost.
 
Bij de DEEN-cup spelen de teams op halve veldjes, iedere ronde worden er twee wedstrijden gespeeld. Na de wedstrijd gaan de spelertjes op de foto met twee selectiespelers van FC Volendam. Vervolgens staat in de kleedkamer patat en frisdrank voor ze klaar. Daarna kunnen ze met familie en begeleiders nog de wedstrijd van FC Volendam bijwonen.
 
Programma:
 vrijdag 20 oktober, aanvang 18.00 uur, voorafgaand aan FC Volendam - NEC
 
RKAV Volendam - RKEDO SV
SV Beemster - SV Marken
 Link naar website Deen Cup 

Bron: Deen, woensdag 18 oktober 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina