naar Marker Nieuws indexpagina
Jaarlijkse Ouderendag Waterland wederom geslaagd

Op vrijdag 20 oktober jongstleden was de jaarlijkse OUDERENDAG WATERLAND en togen we met 114 vijfenvijftig plussers richting ‘De Rijper Eilanden’ in De Rijp.
 
Aldaar werden we ontvangen door gastvrouw Lucy met haar team en stond een glas prosecco klaar. Er was een programma samengesteld van 17:00 uur tot 20:30 uur, waarbij de muzikale omlijsting in handen was van Jolanda van den Berghe, die dat voortreffelijk deed en het Duo R&R (Rina en Roel) zorgde voor een vermakelijke éénakter (een rondreis door Waterland) op het podium van de theaterzaal.
 
Na wat drankjes en een heerlijk en uitgebreid buffet, kwam de stemming er goed in en er werd gedanst en in de polonaise gelopen. Hierbij bleven de rollators even aan de kant…Om 20:15 uur werd afgesloten met koffie/thee en kon het vervoer terug naar de diverse kernen aanvangen. Zoals al vele jaren voorheen sponsorde Mart Leek het busvervoer en konden we weer tegen een gereduceerde prijs terecht in ‘De Rijper Eilanden’.
Mart en zijn team worden hiervoor hartelijk bedankt !!! 
 
In verband met de wegafsluiting na 20:00 uur, (N518) Monnickendam-Marken, heeft Busonderneming EBS middels Hans Boshuizen zich bereid gevonden de deelnemers uit Marken en Zuiderwoude terug naar huis te brengen. En …..helemaal GRATIS !! Vanaf het EBS-terrein in Purmerend werden we in twee kleine bussen (met chauffeurs Hans Boshuizen en Roel van Driel) via Broek in Waterland-Zuiderwoude-Uitdam-het fietspad terug naar Marken gebracht. EBS deed dit graag als service voor onze senioren.
 
Als tegenprestatie zal de organisatie van de Ouderendag Waterland een bijdrage aan KIKA’ overmaken. Roel van Driel, één van de EBS chauffeurs, is ambassadeur van ‘KIKA’.
Mochten er anderen zijn die uit waardering voor EBS geld aan ‘KIKA’ willen overmaken, het rekeningnummer is:
NL89 INGB 0000 0081 18 t.n.v. KIKA onder vermelding van 'EBS vervoer'.
Busonderneming EBS wordt hartelijk bedankt voor het vervoer vanuit Purmerend !
 
Uiteraard bedanken we alle deelnemers, artiesten en Omroep PIM voor de techniek. Al met al hebben we een hele leuke middag/avond gehad en we zien de deelnemers graag volgend jaar weer terug. (En er is nog genoeg plaats voor nieuwe deelnemers !!)
 
Tot ziens.
 
Stichting Samenwerkingsverband Welzijn Ouderen Waterland (SWOW)

Jolanda van den Berghe Jolanda van den Berghe

Bron: Jan Cornelis Commandeur, dinsdag 24 oktober 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina