naar Marker Nieuws indexpagina
Winteropeningstijden bij VVV Informatiepunten in Waterland
Eind oktober start de wintertijd, de dagen worden steeds korter. Dat geeft aanleiding om de openingstijden van het VVV Informatiepunt Monnickendam en het VVV Informatiepunt Marken aan te passen.
 
VVV Informatiepunt Monnickendam
Van 1 november 2017 tot 1 april 2018  zijn de openingstijden van maandag tot en met zaterdag van 11.00 - 14.00 uur.
Op zondag is dit VVV Informatiepunt gesloten, met uitzondering van twee zondagen:
Zondag 17 december tijdens de kerstmarkt is het VVV Informatiepunt open van 11.00 - 14.00 uur. En op zondag 24 december kunnen mensen nog hun laatste kerstbonnen halen bij het VVV Informatiepunt, open van 11.00 - 14.00 uur.
 
VVV Informatiepunt Marken
Van 1 november 2017 tot 1 april 2018 is dit informatiepunt 5 dagen per week geopend van 12.00 - 15.00 uur. Dinsdag en woensdag zijn wij gesloten.
 
Naast informatie over de regio, kunt u bij onze VVV Informatiepunten terecht voor diverse VVV giftcards en de populaire Waterlandbon. Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Denk dan ook eens aan deze Waterlandbon. De Waterlandbon is verkrijgbaar in coupures van vijf en tien euro en is te besteden bij alle bedrijven in Waterland die aangesloten zijn bij Ondernemers Vereniging Waterland en/of bij de stichting.
 
Over Stichting Promotie Waterland
Onder de slogan ‘Waterland laat je verrassen’ is Stichting Promotie Waterland sinds 2010 actief in het verwezenlijken van het algemene doel om meer mensen in Waterland te laten recreëren en ervoor te zorgen dat zij langer blijven en vaker terugkomen. De activiteiten van de SPW zijn gericht op drie doelgroepen: inwoners, ondernemers en toeristen.

Bron: Stichting Promotie Waterland, woensdag 25 oktober 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina