naar Marker Nieuws indexpagina
KNVB promotie video over Sportvereniging Marken
Openingsfilm 'KNVB Assist Kennisavonden'
KNVB Kennisavonden: spelplezier op het veld
 
Het voetbalseizoen is inmiddels in volle gang en de eerste drukke voetbalweekenden zijn weer achter de rug. Ook dit seizoen trekt de KNVB het land in voor de KNVB Assist Kennisavonden waarbij we verenigingen met elkaar in contact brengen, en kennis en informatie met elkaar uitwisselen.
 
Het thema van dit jaar? Meer spelplezier op het veld: 'Een verantwoordelijkheid voor iedereen!' Tijdens de KNVB Assist Kennisavonden van dit najaar staat het creren van een plezierige en veilige sportomgeving voor pupillen centraal.
 
Want niet alleen het spelen van een wedstrijd heeft invloed op het spelplezier en de ontwikkeling van een speler. Ook de bijdrage van iedereen langs het veld speelt hierin een belangrijke rol. We gaan hier verder op in en geven we je handvatten om een veilige omgeving te creren binnen de vereniging.
 
Er zijn twee kennis-sessies:
'Trainers en coaches: Steun en toeverlaat voor pupillen'
en
'Ouders: Pupillen n verenigingen kunnen niet zonder'.
 
Deze avonden staan deze twee kennissessies op het programma, waar we ingaan op het belang van een veilige omgeving voor pupillen en hoe je daar als vereniging concreet een bijdrage aan kunt leveren. En sessie richt zich op de rol van kaderleden (trainer/coaches) en n op de rol van ouders binnen de vereniging.
 
 Link naar het complete artikel over de KNVB Kennisavonden 

Bron: KNVB, vrijdag 27 oktober 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina