naar Marker Nieuws indexpagina
Provincialeweg N518 tussen Monnickendam en Marken weer open
 
Het is weer mogelijk om over de dijk (N518) tussen Monnickendam en Marken te rijden. Na een laatste nacht vol werkzaamheden reed het eerste verkeer donderdagochtend in de vroege uurtjes over de vernieuwde weg.
 
Vanaf begin oktober is er in de avonden en nachten gewerkt aan het onderhoud van de weg. Er is nieuw asfalt aangebracht en in de krappe bochten is de berm verhard. Hierdoor verbetert de veiligheid van de weg. De komende weken worden er op de N518 nog afrondende werkzaamheden waaronder het afwerken van bermen en het aansluiten van inritten uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden wordt het verkeer ter plaatse langs de werkzaamheden geleid.
 
Aansluitend aan de werkzaamheden op de N518 asfalteert de gemeente Waterland donderdagavond 2 november en vrijdagavond 3 november (tussen 20.00 en 5.00 uur) de rotonde ter hoogte van Graaf Willemlaan. De N518 blijft tijdens deze werkzaamheden toegankelijk. Doorgaand verkeer op de N518 tussen Monnickendam en Marken (en vice versa) wordt tijdens deze werkzaamheden lokaal omgeleid via het Galgeriet en de kruising Hemmeland.
 

Bron: Provincie Noord-Holland, donderdag 2 november 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina