naar Marker Nieuws indexpagina
Veel producten gemeente Waterland digitaal
Doet u digitaal een aanvraag, dan krijgt u 30% korting
 
Gemak van digitaal
U bent al gewend dat u de website van de gemeente Waterland heel veel producten en diensten digitaal kunt vinden en afhandelen. Wel zo makkelijk: u kunt de aanvraag doen wanneer het u uit komt, zonder te printen of een bezoek aan het gemeentehuis. Met ingang van maandag 13 november komen daar weer een aantal producten bij.
 
Met ingang van maandag 13 november 2017 komen daar weer een aantal producten bij, zoals aanvragen of beŽindigen geheimhouding, aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), indienen van een bezwaarschrift en indienen van een bezwaarschrift voor de gemeentelijke belastingen. Verder hebben wij een aantal digitale producten vereenvoudigd, zoals het formulier Melding Openbare Ruimte.
 
Kostenbesparend
Het digitaal afhandelen van uw aanvragen biedt u niet alleen gemak. Ook voor ons verloopt het behandelen van uw aanvragen digitaal sneller en eenvoudiger. Dus u helpt ons kosten te besparen. Hiervan laten wij u natuurlijk graag meeprofiteren! Doet u digitaal een aanvraag voor een Verklaring Omtrent Gedrag of voor uittreksels uit de BRP en burgerlijke stand?
Dan krijgt u van ons 30% korting!
 
www.waterland.nl
 

Bron: Gemeente Waterland, maandag 13 november 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina