naar Marker Nieuws indexpagina
Jelle Kaars lijsttrekker CDA Waterland
Gemeenteraadsverkiezingen woensdag 21 maart 2018
 
In de ledenvergadering op donderdag 30 november 2017 van het CDA Waterland is Jelle Kaars unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart 2018.

Sinds 2006 was Jelle Kaars lid van de gemeenteraad van Waterland. Vanaf begin oktober 2017 is hij benoemd tot wethouder Ruimtelijke Ordening van de gemeente Waterland. In deze rol heeft hij al een aantal mijlpalen behaald, waaronder het tekenen van de Samenwerkingsovereenkomst (SOK) voor de definitieve ontwikkeling van het Galgeriet.

Jelle beschikt over brede bestuurlijke kennis en ervaring. Hij is deskundig en actief op het gebied van de Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Wonen, Verkeer en Vervoer en andere beleidsvelden.

Jelle Kaars: “Als wethouder zet ik sinds oktober alles op alles om vooruitgang te boeken op belangrijke dossiers voor ons mooie Waterland. Ik ga als lijsttrekker graag de uitdaging aan om het CDA Waterland opnieuw als grootste partij van Waterland uit de bus te laten komen”.

De kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma zullen in de eerstvolgende ledenvergadering van begin januari 2018 worden vastgesteld.
 

Bron: Simon Verbeek, zaterdag 2 december 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina