naar Marker Nieuws indexpagina
Te huur : Hoogkamplaan 41 op Marken
aangeboden door Woonzorg Nederland
 
Deze twee kamer bovenwoning is gelegen aan een rustig hofje van acht beneden- en bovenwoningen bestemd voor senioren. U bereikt de woning met een trap of lift, de gehele woning is drempelloos. Indeling: meterkast aan de buitenzijde van de woning, hal, inpandige berging, slaapkamer met balkon, badkamer met douche, woonkamer met open keuken. Aan de achterzijde kijkt u uit over een grasveld en heeft u deels uitzicht op de Gouwzee. Een aparte fietsenstalling is aanwezig voor het stallen van (elektrische) fietsen.
 
De woning kenmerkt zich door hoge schuine balkenplafonds en grote ramen in woonkamer en slaapkamer waardoor de woning ruim en licht toont. De woning beschikt over veel bergruimten.
 
Een eigen elektra- en gasmeter is aanwezig. Via de servicekosten betaalt u voor o.a. het waterverbruik.
 
 Het wooncomplex bezit een moderne recreatiezaal waar diverse activiteiten plaats vinden. Ook is een actieve bewonerscommissie aanwezig.Op loopafstand bevindt zich het centrum en de pittoreske haven van Marken. Aan het begin van de eiland treft u een supermarkt en een busstation van waaruit diverse bussen naar Amsterdam, Monnickendam en Purmerend rijden.
 
 Door de jaren heen heeft Marken haar charme weten te behouden. Kenmerkend zijn de smalle straten, de rustieke ophaalbruggen, de karakteristieke houten woningen en het kabbelende water van de Gouwzee en het Markermeer waar mensen van heinde en verre speciaal voor naar Marken komen. Een rijk gevoel, waar de inwoners van Marken dagelijks van genieten en dat velen herkennen van een bezoek aan dit bijzondere plaatsje. Wonen in Marken biedt u dit elke dag opnieuw!
 
 
 
Huurprijs
Netto huurprijs
649,92
Servicekosten
24,79
 
Bruto huurprijs
674,71
U betaalt per maand
674,71
 
Rekenhuur
660,31
 
 
link naar alle info op Woningnet regio Amsterdam

Bron: Woningnet, woensdag 6 december 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina