naar Marker Nieuws indexpagina

Verbouwingsnieuws dorpshuis Het Trefpunt

 

Beste Markers,

Afgelopen december hebben we al een tipje van de sluier opgelicht wat er allemaal in het nieuwe gedeelte komt (bijv. een fysiotherapeut).

Maar er komt ook een grote fitnessruimte voor fitness- kracht- of conditietraining met allemaal nieuwe apparaten, zoals bijv. fietsen, halters en gewichten, crosstrainers en een loopband. (Je zou kunnen zeggen een soort sportschool).

Wij willen deze fitnessruimte zowel in cursusverband als voor individueel gebruik gaan aanbieden. In cursusverband zal er gewerkt worden met een gediplomeerde begeleider.

De vormgeving van de cursussen (mannen, vrouwen, gemengd, senioren, jeugd) moet nog worden vastgesteld, alsmede de openingstijden van de fitnessruimte. Dat willen wij graag afstemmen op de wensen van de gebruikers. Daarom staat onderaan een link naar een PDF bestand, waarin een aantal vragen zijn opgesteld en wij zouden het erg op prijs stellen als u deze vragenlijst voor ons wilt invullen.

U kunt deze brief vervolgens deponeren:

  •  in de buitenbrievenbus van Dorpshuis Het Trefpunt

  • inleveren in de box bij Cafetaria  "De Verkeerde Wereld"

 Graag voor 1 juni 2010

*** Dorpshuis DICHT ***

Verder zal het gebouw eerder dan normaal de deuren sluiten dit jaar. Vanwege de grondige renovatie zal het gebouw vanaf week 21, dat is vanaf maandag 24 mei, geheel gesloten zijn.

*** Dorpshuis OPEN ***

Naar verwachting zullen de deuren weer in september a.s. open gaan als de cursussen (ook de fitness) en de verenigingen weer gaan starten.

In het eerste weekend van oktober wordt het gebouw officieel heropend. Iedereen is dan van harte welkom. Dus let op de nieuwsbrief van Dorpshuis Het Trefpunt.

Het zal duidelijk zijn dat wij, en alle andere vrijwilligers, ons zullen blijven inzetten om van ons Dorpshuis Het Trefpunt een nog betere ontmoetingsplek te maken voor iedereen op Marken. Maar, daar zijn wel (extra) vrijwilligers voor nodig. In augustus komen we hierop terug.


Bestuur van de Stichting Dorpshuis Het Trefpunt

Vragenlijst in PDF

 

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, dinsdag 4 mei 2010

 naar Marker Nieuws indexpagina