naar Marker Nieuws indexpagina

Zeilmeisje Britt gaat op avontuur

Dit weekend was enorm spannend, ik moest met mijn ouders de definitieve beslissing nemen of ik mee kan gaan met 'School at Sea' of dat het bedrag dat nog openstaat te realiseren is.

Het bedrag dat ik nu bij elkaar heb is zodanig dat mijn ouders en ik hebben besloten om mij definitief aan te melden. We hebben er alle vertrouwen in dat we het resterende bedrag bij elkaar kunnen krijgen via sponsoren. Ik ben natuurlijk nog wel op zoek naar sponsoren, maar daar heb ik nu tot mijn vertrek nog de tijd voor.

Zondag 23 oktober a.s. zal ik voor het eerst op de 'Regina Maris' stappen in Amsterdam. Daar zullen wij een paar dagen in de haven liggen om wegwijs te worden op de boot en te leren hoe we ermee moeten varen. Op donderdag 27 oktober mag ik in Amsterdam met één van m'n ouders, tezamen  met de landelijke pers, opstappen en meevaren naar IJmuiden. Eenmaal daar aangekomen komt het grote uitzwaaien en begint het grote avontuur..........!

Alle avonturen van Britt zijn te volgen in haar 'journaal'

 

BrittAtSea.nl

Britt Zondervan     Kerkbuurt 162     1156 BR Marken    ( 0299 603350     (  06 22335834     brittdemi@hotmail.com

 
Foto's : Pep

Bron: Britt Zondervan, zondag 11 september 2011

Eerdere publicaties over dit onderwerp:
3744 Waterlands zeilmeisje Britt wil op avontuur Bron : Noordhollands Dagblad, donderdag 4 augustus 2011
3731 Wilt u mijn leer- levensavontuur op de Regina Maris mogelijk maken ? Bron : Britt Zondervan, maandag 1 augustus 2011
 naar Marker Nieuws indexpagina