naar Marker Nieuws indexpagina

Marker Mannenkoor viert koor verjaardag

Het Mannenkoor uit Marken viert vandaag zijn jaarlijkse koor verjaardag voor het 41e levensjaar van het koor.
 
Vandaag viert het Marker Mannenkoor zijn 41e verjaardag. Dit gebeurt door middel van een zogeheten 'Koor verjaardag'. Deze koor verjaardag is sinds 2011 in het leven geroepen om jaarlijks even een moment stil te staan bij het bestaan van het dynamische koor.
Tijdens deze koor verjaardag, waar leden maar ook ere-leden op uitgenodigd worden, wordt er een ledenvergadering gehouden onder leiding van het bestuur. Er wordt een jaaroverzicht in beeld en geluid gebracht door Elbert Zwiers en aansluitend zal er door middel van een besloten receptie, welke muzikaal omlijst word door de leden zelf, het nieuwe jaar ingeluid worden.
 
In 2012, toen het Marker Mannenkoor 40 jaar bestond, heeft het koor dit groots gevierd in dorpshuis Het Trefpunt op Marken, wat tevens de repetitieruimte op zondag middag is van 12.00 tot 13.00 uur. Er werd toen opgetreden door 'De Kokosmakronen', Kees Stet, het Marker Saxofoon Kwartet en natuurlijk het Marker Mannenkoor zelf, die een gevarieerd programma ten gehore brachten waaronder 'Pak maar mijn hand' van Nick & Simon met begeleiding op piano van Leo van Moergestel.

Bron: Marker Mannenkoor, vrijdag 22 maart 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina