naar Marker Nieuws indexpagina
Enquête Visie Marken => Geef uw mening !
 
Enquête Visie Marken => Dit is de kans om uw mening te geven !
De Eilandraad is volgens het vastgestelde plan van aanpak (zie website) in februari 2014 zelfstandig gestart met het opstellen van een visie voor Marken. Een onderdeel daarvan is een enquête. Tijdens onze openbare vergadering op maandag 2 juni 2014 (20.00 uur, dorpshuis Het Trefpunt) willen wij met u in gesprek over de resultaten van deze enquête en de concept visie. De nieuwe raadsleden en wethouders zijn daarbij ook uitgenodigd.
 
Wij werken aan deze visie vanuit de thema’s Jeugd (peuter/basisschool/jeugdwerk), Toerisme, Verenigingen, Woningbouw, Promotie Marken (als aantrekkelijke woonlocatie), Openbare Ruimte en Voorzieningen (dorpshuis, bibliotheek, openbaar vervoer, bank, sportfaciliteiten, medische zorg, etc.). Wij stellen de huidige situatie vast, kijken vervolgens 10 tot 15 jaar vooruit, en proberen te bepalen wat we nu kunnen doen om de leefbaarheid op Marken voor langere termijn te waarborgen.
 
Wij verzoeken u en uw huisgenoten (vanaf 12 jaar) om deze enquête uiterlijk zaterdag 26 april 2014 digitaal in te vullen via 'klik hier om de enquête te starten'. (hiervoor is een aparte, goed zichtbare knop gemaakt). De enquête wordt deze week ook huis-aan-huis verspreid als bijlage bij Ons Streekblad, zodat u ook op deze manier het formulier in kunt vullen. Inleveren kan bij supermarkt Deen, dorpshuis Het Trefpunt en cafetaria 'de Verkeerde Wereld'. Daar zijn ook extra exemplaren verkrijgbaar voor uw huisgenoten.
 
Het invullen van de enquête zal 10 tot 15 minuten van uw tijd in beslag nemen. Wij verzoeken u vriendelijk deze tijd hiervoor vrij te maken, want nu heeft u de kans om aan de toekomst van Marken te werken. Samen met onze gemeenteraad en ons gemeentebestuur gaan wij vervolgens aan de slag om gewenste zaken ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.
 
Enquête in PDF

Bron: Stichting Eilandraad Marken, donderdag 17 april 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina