naar Marker Nieuws indexpagina
Invullen enquête verlengd tot en met woensdag 30 april
 
Vanuit de thema’s Jeugd, Toerisme, Verenigingen, Woningbouw, Promotie Marken, Openbare Ruimte en Voorzieningen wordt door de diverse werkgroepen momenteel hard gewerkt om de concept-visie voor Marken op papier te zetten. Om dat voor elkaar te krijgen is er duidelijk behoefte aan meningen en ideeën die onder jullie als Marker bevolking leven.
Door het invullen van de enquête die je vorig week bij het 'Ons Streekblad' bijgesloten vond, waarbij wij jullie vroegen deze vooral digitaal via de website van de Eilandraad in te vullen, steunen jullie de werkgroepen bij het verzamelen van bouwstenen waarmee de Visie voor Marken gestalte kan krijgen. Jullie inbreng wordt gehoord en telt dus mee in het eindresultaat. Voor alle duidelijkheid: wij vragen niet om een oordeel over plannen die al gemaakt zijn maar juist om een bijdrage om goede plannen te kunnen maken.

Het invullen van de enquête zal 10 tot 15 minuten van je tijd in beslag nemen. Wij verzoeken je vriendelijk deze tijd hiervoor vrij te maken want dit is jouw kans om de toekomst van Marken mede te bepalen. Wil je meer geven dan alleen je mening, dan ben je altijd van harte welkom bij een van de werkgroepen.
Jij en je huisgenoten (vanaf 12 jaar) kunnen de enquête uiterlijk tot en met woensdag 30 april 2014 invullen. Digitaal kun je hier direct aan de slag. Daarnaast ken je misschien iemand in je familie of omgeving die je kunt helpen bij het (waar nodig schriftelijk) invullen van de enquête; die hulp wordt door de Eilandraad zeer op prijs gesteld. Schriftelijk ingevulde enquêtes kun je inleveren bij supermarkt Deen, dorpshuis 'Het Trefpunt' en cafetaria 'De Verkeerde Wereld'. Daar zijn ook extra exemplaren verkrijgbaar. 
 
Enquête in PDF

Bron: Stichting Eilandraad Marken, vrijdag 25 april 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina