naar Marker Nieuws indexpagina
Eveline Zeeman bij laatste vier voor 'Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017'
donderdag 19 januari 2017 is de finale Jonge Ambtenaar van het Jaar
 
De vier finalisten die de strijd aan gaan voor de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017 zijn bekend! Maandag 14 november zijn de vier talenten gepresenteerd tijdens de Overheidsawards in de Ridderzaal. De zoektocht naar de jonge ambtenaar die over grenzen durft te gaan, nadert haar finale.
 
FUTUR organiseert de verkiezing al 15 jaar. Daarmee willen we het imago van de ambtenaar verbeteren en de meerwaarde van de jonge ambtenaar in de veranderende overheid zichtbaar maken. We maken ons sterk voor duurzame verjonging van de overheid. Samen met onze partner JS Consultancy hebben we de longlist van tien kandidaten teruggebracht naar vier tijdens een pittige selectiedag.
 
De finalisten
Deze vier kandidaten onderscheiden zich van hun concurrenten door hun authenticiteit, de energie die ze meebrengen, hun vernieuwende ideen, ambitie, lef, werkwijze en vakmanschap. Ze weten concrete verbindingen tot stand te bereiken. Emke Westra, voorzitter van FUTUR: Ze praten niet over inwoners maar met inwoners. Ze stellen de maatschappij echt centraal. Ze zijn open en verbindend en daarmee het voorbeeld van het ambtelijk vakmanschap dat nu nodig is
 
 
 
 Hans Hindriks
is beleidsmedewerker bij de directie MBO van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hij laat zich inspireren door grote denkers maar heeft ook zelf ook visie op maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hij past dit in zijn werk toe door actief de maatschappij tegemoet te treden.
 
Teun Meulepas
is projectleider energie bij de Provincie Noord-Brabant. Teun is ambtenaar, ondernemer en initiatiefnemer. Hij inspireert omdat grenzen voor hem niet bestaan.
 
Karen van Ruiten
is projectleider Innovatie bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Karen is energie! Ze is als ambtenaar zelfbewust, creatief en evenwichtig. Ze is zowel inhoudelijk sterk als ook een echte doener.
 
Eveline Zeeman
-
is programmamanager Vluchtelingen bij de Gemeente Zaanstad. Ze is authentiek, zelfverzekerd en straalt senioriteit uit. Doordat ze al stevige projecten heeft geleid, laat ze zien dat er een nieuwe generatie aan het roer staat.
 
 
 
En nu verder..
 
Op donderdag 19 januari 2017 is de finale Jonge Ambtenaar van het Jaar in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Tijdens de avond bepaalt een jury de winnaar en er is ook een publieksprijs waarvoor vanaf morgen kan worden gestemd. Klik hier voor meer informatie over de avond en de stemming voor de publieksprijs.
 

Bron: Futur.nl, maandag 14 november 2016

ARCHIEF
10141 Eveline Zeeman bij laatste vier voor 'Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017' Bron : Futur.nl, maandag 14 november 2016
10026 Eveline Zeeman in de race voor 'Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017' Bron : Futur.nl, maandag 17 oktober 2016
 
naar Marker Nieuws indexpagina