naar Marker Nieuws indexpagina
Stem op Eveline Zeeman voor publieksprijs 'Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017'
De stemming is open tot en met donderdag 12 januari 2017
 
De vier finalisten die de strijd aan gaan voor de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017 zijn bekend!  Met het onderstaande link kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriet voor de publieksprijs.
De stemming is open tot en met donderdag 12 januari 2017.
 
Hans Hindriks is beleidsmedewerker bij de directie MBO van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hij laat zich inspireren door grote denkers maar heeft ook zelf ook visie op maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hij past dit in zijn werk toe door actief de maatschappij tegemoet te treden.
 
Teun Meulepas is projectleider energie bij de Provincie Noord-Brabant. Teun is ambtenaar, ondernemer en initiatiefnemer. Hij inspireert omdat grenzen voor hem niet bestaan.
 
Karen van Ruiten is projectleider Innovatie bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Karen is energie! Ze is als ambtenaar zelfbewust, creatief en evenwichtig. Ze is zowel inhoudelijk sterk als ook een echte doener.
 
Eveline Zeeman is programmamanager Vluchtelingen bij de Gemeente Zaanstad. Ze is authentiek, zelfverzekerd en straalt senioriteit uit. Doordat ze al stevige projecten heeft geleid, laat ze zien dat er een nieuwe generatie aan het roer staat.
 
Tijdens de verkiezingsavond wordt bekend gemaakt wie de publieksprijs wint. Meld u hier ook meteen aan voor de finale avond op donderdag 19 januari 2017 in de 'Winkel van Sinkel'.
 
(Op de getoonde pagina naar beneden scrollen)

Bron: Futur.nl, dinsdag 15 november 2016

ARCHIEF
10145 Stem op Eveline Zeeman voor publieksprijs 'Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017' Bron : Futur.nl, dinsdag 15 november 2016
10141 Eveline Zeeman bij laatste vier voor 'Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017' Bron : Futur.nl, maandag 14 november 2016
10026 Eveline Zeeman in de race voor 'Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017' Bron : Futur.nl, maandag 17 oktober 2016
 
naar Marker Nieuws indexpagina