naar Marker Nieuws indexpagina
Bestratingswerkzaamheden Hoogkamplaan
Zorgen Eilandraad over veel te zwaar materieel bestratingswerkzaamheden
De Stichting Eilandraad Marken (Eilandraad) heeft bij de gemeente Waterland aangegeven zich zorgen te maken over het zware materieel dat gebruikt wordt voor de bestratingswerkzaamheden, zie onderstaande mail die op maandag 17 april 2017 is verzonden naar de heer Justin Verleg (contactpersoon gemeente Waterland), met een kopie (cc) naar wethouder Laura Bromet.
 
E-mail van Eilandraad aan j.verleg@waterland.nl de dato maandag 17 april 2017:
 
Geachte heer Verleg,
 
Op Marken worden momenteel bestratingswerkzaamheden uitgevoerd in de oude kern aan de Hoogkamplaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemersbedrijf Wagelaar B.V.
 
Het is gebleken dat dit aannemersbedrijf met in onze ogen veel te zwaar materieel door de oude kern van Marken rijdt. Het zand wordt opgeslagen aan de Walandweg, waarvoor een opslagdepot is ingericht. Er wordt meerdere malen met zwaar materieel met en zonder zand door de oude kern gereden, dit brengt nu al grote schade met zich mee zowel aan de woningen door trillingen als aan het wegdek. Als dit op deze voet doorgaat, kan de gehele aanvoerroute opnieuw bestraat worden en wij nemen aan dat dit niet de bedoeling is.
 
Uit eigen ervaring zaten wij te schudden in de auto, toen een nog lege shovel ons tegemoet kwam. Het schudden begon al toen wij nog op ca. 30 meter afstand stonden, deze shovel was leeg, dus u kunt zich voorstellen hoe de trillingen zijn als de shovel geladen is met zand !!
 
Diverse bewoners hebben dit issue onder de aandacht van de Eilandraad gebracht. Alhoewel wij de bewoners adviseren dit rechtstreeks bij u te melden, willen wij toch uw aandacht vragen voor dit zorgelijke probleem en zouden het zeer op prijsstellen als u ter plaatse een bezoek wilt brengen en de situatie in ogenschouw wilt nemen.
 
Wij zien uw reactie graag tegemoet.
 
Met vriendelijke groet,
Neel Huurman
Namens Eilandraad Marken

Wij roepen hierbij de bewoners op voor vragen of klachten rechtstreeks contract op te nemen met de heer Justin Verleg bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 574 of via e-mail: 
j.verleg@waterland.nl

Bron: Stichting Eilandraad Marken, maandag 17 april 2017

 

ARCHIEF

10630 Bestratingswerkzaamheden Hoogkamplaan Bron : Stichting Eilandraad Marken, maandag 17 april 2017
10622 Herbestratingswerkzaamheden Hoogkamplaan Bron : PepProductions, donderdag 13 april 2017
10395 Herbestratingswerkzaamheden op Marken uitgesteld door PWN Bron : Gemeente Waterland, woensdag 8 februari 2017
10347 Herbestraten Akkerstraat, Hoogkamplaan en Noorderwerfstraat op Marken Bron : Gemeente Waterland, vrijdag 20 januari 2017
 
 naar Marker Nieuws indexpagina